Història

El 1989 vam començar la nostra activitat com a forners al cèntric carrer de Sant Pere, de Badalona, a tocar de la via comercial més transitada de la ciutat. El 1995 vam decidir buscar un lloc més tranquil per viure i treballar i ens vam traslladar a Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa. A Castellfollit vam comprar una de les fleques del poble, coneguda com Ca la Coloma. Naixia Cal Tuset.

A Cal Tuset vam començar fabricant les típiques magdalenes rodones, però no ens resultaven atractives pels nostres clients. Jordi Tuset ambicionava convertir les magdalenes en un menjar deliciós, especial, que vingués de gust a qualsevol hora. I les magdalenes havien de tenir un encant especial, per això calia presentar-les d’una manera atractiva. Naixien les magdalenes de Cal Tuset.

Així que vam optar per fer-les ben grosses, quasi gegantines, amb quatre puntes i comercialitzar-les. A poc a poc, però, els mateixos habitants de Castellfollit ens reclamen que les farcim de xocolata o de poma. Vam fer cas a la clientela i, a dia d’avui, ja disposem de 24 varietats. Ells ens han ajudat a créixer.
 La nova de l’existència d’aquestes especials magdalenes ha ultrapassat fronteres tant nacionals com internacionals. Avui en dia disposem d’un establiment a Castelldefels i d’una botiga a Girona.

Tendres com un nadó

Les nostres magdalenes són conegudes també com les del bebè. El 1999 naixia la nostra filla Gemma i vam decidir que més que venir amb un pa sota el braç vindria amb una magdalena. Un barret de cuiner i una expressió d’innocència ens han ajudat a transmetre els valors del nostre producte: tendresa, suavitat, familiaritat… Així són les magdalenes Cal Tuset.

Les magdalenes Cal Tuset són un producte i una marca registrades.

Tan tendres com un nadó